Nyårs Outfit

image248
Detta blir klädslen inför nyår. Höga skor dock, men det får funka!
Vad ska ni göra och ha på er på nyår?




(Bilder från nyår 06-07)

Må detta år gå i kärlekens tecken.

Gick nyss in på mötesplatsen som jag är medlem på mest på skoj, ändå kul att kolla på folk.. Det ska man inte sticka under stolen med.
Jag hade 5 nya brev.. Tre av de var från samma kille. Gick in och kollade bilden. OMG..  Haha låter kanske ytligt. Men men.
Snart är det nytt år och jag känner på mig att 2008 kommer att bli THE YEAR!
Resor, student, bal, nya utmaningar :D

Lundaspelen



Nu drar världens största inomhusturnering i handboll igång!
Kommer kännas sjukt konstigt att inte spela, eftersom jag gjort det typ de 8 senaste åren..
Saknaaaa

Trallala



Det
Här bjuder jag på ;)




Whioo!

Nu är det JULLOV!!!

Först blev det fika och mys med klassen, sen belv det en filmsnutt och frågesport. Sen hade hela skolan olika stationer med bla singstar, pyssel och raketbygge. Samlades i biblioteket för att lyssna på den roliga kören och sjunga lite sånger och lyssna på tal. Sen dumpade vi gröten för att dra till något nytt steakhouse som jag tror kallades times, för att käka lunch, sweet

image240
(Såhär glada belv vi över att få lov!) :P

Söndag



Söndagar är ganska mysiga ändå..
Idag är det Anna- dagen, då man förr la lutfisken i blöt. Det är också min farmors namnsdag och eftersom det är hennes namnsdag så är det även min iom att jag är döpt efter henne i andranamn.
Idag har jag varit i kyrkan, kollat när min kusin gick Lucia, så mysigt (: vi åt även kvällsmat i Virestad som var riktigt god! (har fått receptet)
Vi planerade även lite för melodifestivalsresan- 08 till STHLM! Ps. Ni kommer få en chock när ni ser vem som är programledare med Luuk.. Kan tyvärr inte avslöja mer ;)

Sjukdom


Wiho, imorse ringde Tally mig och sa att det inte var lönt att gå till skolan för det fanns inte tillräckligt med lärare (:

Mjau



Hejhopp! Idag vaknade jag och ville verkligen ligga kvar i sängen, dels för att vi hade trafikkunskap första lektionen och har klarat teorin. Men duktig som jag är pallarar jag mig upp likt en zombie och gör mig i ordning för att gå ut i nattens mörker och sätta mig på bussen. På trafikkunskapen hände det inte så värst mycket, Willy är ganska skön och nästa gång ska vi äta kakor (:. Efter frukost gav vi oss i väg till Fitness för att egentligen ha kroppskännedom med en (enligt ryktena) brutalt het kille som dessutom är kändis för han är med i musikalen Cats. Men han lämnade WO så vi fick dansa salsa med Stina istället. Det var faktiskt skitkul att svänga de lurviga lite.
Lunch blev det på Mikai (eller hur det stavas) jag har blivit helt beroende av thaimat har jag konstaterat. Lyckos eve som åker till Kambodja i morgon och som typ kommer att leva på det i två veckor,.
När vi kom tillbaka till skolan efter lunch fick vi reda på att 4 av våra lärare hade fått gå hem pga vinterkräksjukan! kul va? Så nu står det sprit överallt på skolan, det är iaf bra.
På eftermiddagen var det massage som gällde. Först teori med Lenis sen någon uppgift med Stina och betygssnack. Jessica skulle öva benmassage och jag ställde upp som försökskanin vilket var Nice!
Ikväll har jag varit ute och övningskört och för en stund sedan kom jag hem från vattengympan som var jätte rolig :)

Lilla hjärtat


Denna låt blir jag ganska glad av. kanske är det bara för den för ihopmed massa roliga festminne, för bra är den ju egentligen inte..
Dessutom tycker jag den sammanfattar dagen i skolan ganska bra.. finss

Helgen!


Nu är helgen snart slut och julen närmar sig. Första advent i dag och drygt två veckor kvar (ett tema) till jullovet.
Helgen har varit lugn och skön. Har julpyntat och bakat pepparkakor, man kan ju inte annat än säga att julen är mysig, även om det är kallt. Idag har jag varit på smyckesparty hos en arbetskamrat till min syster. köpte ett armband och en ring (:
På torsdag blir det julfest på jobbet, annars har jag väl inga större planer för veckan.
Hoppas er helg har varit skön!