Topp eller Flopp?
Söt och mäktig - passar perfekt att servera syrlig fjällfil till med ex hallonsmak.
(8-10 pers)100 g vit blockchoklad
100 g osaltat smör
2 ägg
1/2 citron, rivet skal samt saft
2,5 dl mjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1. Smält smöret.
2. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret under omrörning.
3. Rör ner resten av ingredienserna i kastrullen. Häll i en springform eller pajform med bakplåtspapper i botten alternativt smöra formen och strö i kokos.
4. Grädda i 200 grader i ca 15 min. Låt svalna. Serveras rumstempererad med hallonsorbet eller fjällfil med hallon.
Det var Ricci som tipsade mig om detta recept som blev Topp=)
den ska jag prova!! eller juste du skulle ju baka en till mig;)
Ja det ska jag göra en vacker dag, jag lovar:D